AKTUELLT

PT yoga on-line

Nu finns möjligheten att boka Pt-yoga online för dig som bor på annan ort, vill yoga hemma eller av andra skäl har svårt att besöka mig i yogastudion. Du kan läsa mer om pt-yoga om om det vore något för dig på Yoga för privatpersoner.

Plats: Webben

Vandra och yoga i Femundsmarka, Norge

Den här utsikten kommer jag aldrig att glömma. Fotot är tagen från högsta punkten i Femundsmarka nationalpark i Norge, 15 sekunder före batteriet laddade ur efter en lång vandring. Bilden påverkar mig starkt och jag slungas tillbaka till där och då och alla känslor som fanns med mig. I september reser jag tillbaka hit för att vandra, leva nära naturen och yoga. Jag hoppas att DU vill följa med.

Detta erbjuds: Yoga morgon och kväll. Meditation och tysta stunder. Vandring och guidning på fjället. Härliga samtal om ringar på vattnet. Närheten till naturens storslagenhet. Otroliga vyer att vila ögat på.3 nätter i tält, vi startar vid lunch första dagen och avslutar eftermiddag sista dagen, man kan alltså förlänga sin vistelse i fjällen alt köra dit och hem i anslutning till vandringen. Packlista, utrustnings- och matförslag. Träningsupplägg inför resan.

Plats: Femundsmarka nationalpark, Norge

Datum: 17-20 september

Pris:  2895  kr

Anmälan:  yogaannika@me.com


Terminskurs

A-FLOW är en kraftfull och dynamisk yogaform. Syftet med yogaträningen är att finna inre och yttre styrka, den mentala ’och’ den fysiska och uppnå det genom medveten andning och rörelse. Grupperna är små med få deltagare för att läraren ska kunna ge eleven bästa möjliga stöd i sin yogapraktik.

A-FLOW – onsdagar höstterminen 2020 . Det finns två tider att välja på.

• 17.45-19.00 – 10 tillfällen fördelat på en termin.

• 19.15-20.30 – 10 tillfällen fördelat på en termin.

Datum för kurstillfällen: Kommer inom kort! 

Det är gemensamt kurstillfälle på Täby Rehab Center, och den veckan gruppen inte träffas så yogar du själv hemma med din praktik.

Plats: Täby Rehab Center, Kemistvägen 1, Täby

Pris: 2100 kr

Anmälan:eva-lott.frolin@rehab.se