SAMARBETEN

Magnus Hagström

Magnus är personlig tränare och samtalsterapeut/coach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt, mentalt och själsligt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen mellan dessa tre delar för att man ska må bra. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående. 

På senare år har Magnus intresserat sig allt mer för de mentala bitarna; han föreläser bland annat om stress och vikten av att ta sitt personliga ansvar över sitt liv och sin hälsa. Men löpningen och kroppens rörelse står lika högt upp på prioriteringslistan hos honom. Många av hans kunder kommer med problem som ofta kan kopplas till en dålig hållning, dålig funktion i kroppen eller sjukdomar. Han jobbar mycket med att förbättra människors funktion i kroppen och med över 26 år i yrket inser han att det ofta är små förändringar som kan göra stor skillnad.

Magnus är alltid nyfiken och driven på att lära sig nya saker och utvecklas både som person och i sin yrkesroll.

Om du är nyfiken på att läsa mer om Magnus kan du klicka HÄR!

"Ingenting är förbjudet eller fel bara du mår bra av det. Du väljer själv hur du vill leva och vad du vill göra!"

Vi är en yogaskola, helt specialiserade på yoga.Yogayama startade 2004 i Stockholm och är idag Skandinaviens ledande yogaskola. Vi på Yogayama är ett välutbildat team som erbjuder ett brett utbud av yogaklasser och workshops för alla nivåer med namnkunniga lärare och gästföreläsare från hela världen, behandlingar och certifierade utbildningar - Yogayama Teacher Training®. 

Vår studio är anpassad för yoga med lugna färger, takfönster och värme i golven. Våra lärare är välutbildade och hos oss finns ett stort utbud av yogaklasser på vårt öppna schema. Vi har också yogakurser för nybörjare, barn och tonåringar, fördjupningskurser och workshops. För den som vill utbilda sig till yogalärare har vi en gedigen utbildningsverksamhet med brett urval av utbildningar och utbildar yogalärare upp till 500 timmar.På Yogayama Östermalm, som ligger på Jungfrugatan 8 i Stockholm, har vi även en behandlingsavdelning med alltifrån klassisk massage till ayurvediska behandlingar. Det finns en stor butik med det mesta som en yogi kan vara intresserad av. En trappa upp hittar du restaurangen BodyBuddy som serverar frukost, lunch och mycket mer. Välkommen till oss på Yogayama Östermalm!

Om du är nyfiken på att läsa mer om vad jag gör på  Yogayama kan du klicka HÄR!

Bring out the yoga within!

YOGA by AnnaDjursholm Tränings Center är ett exklusivt och personligt gym i hjärtat av Djursholm. Det är vår ambition att ge dig som kund maximal service och  mersmak för träning och hälsa. Hos oss kan du dra nytta av den nyaste utrustningen i en fräsch och inspirerande miljö. Vi erbjuder personlig träning, pilatesklasser, massage, skönhetsbehandlingar, bastu och mycket mer. I caféet kan du beställa färskpressade juicer, läskande smoothies och mästerligt kaffe. Perfekt uppladdning innan träningen eller som återhämtning efter ett hårt pass. Som medlem är du välkommen att träna mellan 05-23, alla dagar året runt.

Om du är nyfiken på att läsa mer om vad jag gör på DTC kan du klicka HÄR!

Exklusivt och personligt i fräsch och inspirerande miljö !