juni 6, 2020

Sommarlängtan

Alltså dagen…!
Sådan otrolig sommarlängtan i mig nu.

Kanske är jag en ny bekantskap för dig. Du hittade hit. Så vem är jag. Och varför skriver jag. Varför rullar jag ut yogamattor och letar upp människors drivkrafter på deras väg genom livet. Kanske för att jag trivs bland orden, i fotograferandet och med att skapa möjligheter. För att jag brinner för att hitta nya vägar när man kört fast eller krockat. För mig själv och för andra. Och för att jag är obotligt nyfiken. För att jag har mängder av tålamod och samtidighet inget alls.

På pappret är jag cancerpatient. Fast inte i tanken. Och jag kan identifiera mig med många saker men inte med det. För att den resan och oändligt många fler förändrade mig. Och här är jag nu. Liten men samtidigt stor. Mitt i ett virvlande liv. Så smygande tillbakalutat och balanserat och ändå med en intensiv känsla av att vara på väg.

Jag skriver om hur man kan hitta fram, vikten av att förlåta sig själv och att se det vackra i det enkla. Men kanske skriver jag framförallt om HUR man kan fylla livet med liv.

Tack för att just DU läser mina ord. Ett andetag är bättre än inget. Praktisera snällhet mot dig själv och addera några riktigt djupa och värdefulla i den här stunden. Och samtidigt, tänk på någon som ger dig fina känslor i magen.

Cykla iväg och plocka blommor. Liljekonvaljerna just nu är magiska. En liten vas på nattduksbordet får mig lycklig. Kanske fungerar det lika för dig. Det ger så mycket mer än du tror..! Väl värt att pröva.

Stor kram till dig och ha en vacker lördag.

♥️

Related Posts

Kärleken

Kärleken

Söndag

Söndag

Yoga utomhus

Yoga utomhus

Att inspirera

Att inspirera

Annika Berger


Your Signature

LÄMNA EN KOMMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}