juli 28, 2020

Att inspirera

Blåbärsskog, spring i benen och sommarprat i öronen.

Du som läser detta.

Ja, vi har kanske varit en del av varandras ’resor’ en tid eller kanske är du som hittat hit en ny bekantskap.

Oavsett. Det här är för att påminna och inspirera. Men bara om du trivs här.

Alltså detta är ingen utvärdering. Ingen vånda eller tvivel. Bara en reflektion i att åka bort. Ha semester. Och få distans. Kanske är mina ord betydelsefulla för dig. Får dig att reagera och tänka till. Agera i en riktning. Andas lite djupare, sträcka på dig lite mer eller så ringer du kanske upp en gammal vän. Tar tag i någon surdeg som ligger och väntar. Och det är det jag vill. Att du påminns om det värdefulla för precis just DIG!

Alltså detta är ingen utvärdering.
Ingen vånda eller tvivel. Bara en reflektion i att åka bort.

Men du ska veta att dina ord även är viktiga för mig. Jag är ganska vanlig. Liten och sårbar. Fast med fräknar och gröna ögon. Och så skrattar jag mycket. Jag älskar att fotografera. Och så tycker jag om att skriva. Skapa vacker mat. Och leva.

Man måste falla för att kunna resa sig. Det är så många som sagt det före mig. Och det är så sant. Jag har prövat den vägen. Ibland sett det komma smygande men oftast fallit handlöst. Jag har ramlat många gånger. Börjat om. Och precis när jag trott att nu, nu är det bara uppåt igen som gäller. Då har benen slagits undan. Igen. Så blir det ibland. Livet. Det finns inga rätta tillfällen. För något. För att bli sjuk. Drabbas av sorg. Att mista ett barn.

Mmmm…! Uttrycket ’aktivt acceptera’ tycker jag om. Det är allt annat än likgiltigt. Det är motsatsen. Och det ger livskraft trots allt det mörka. Och man måste ibland tacka ja, när man först kanske tänker; nej det går inte, eller jag kan inte.

Jag sa ja, och nu är jag här. Och just nu är min verklighet den här. Närheten till sommarlovslediga barn. Färre bokade tider. Stunder av skrivande. Långsamma mornar. Funderingar på framtiden.

Och så skogen, vattnet, fjället och ljusa kvällar. Tillit. Här och nu. Att balansera livet. Jag har inga fantastiska recept på det, men jag hoppas att du genom mina ord eller foton får inspiration, motivation eller stöd i att hitta din väg framåt!!!!!

♥️

#livet #kärleken #ettandetagärbättreäninget #cancersurvivor #love #skogen #yoga #meditation #pranayama

Related Posts

Kärleken

Kärleken

Söndag

Söndag

Yoga utomhus

Yoga utomhus

Bada varje dag?

Bada varje dag?

Annika Berger


Your Signature

LÄMNA EN KOMMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}