augusti 8, 2020

Yoga utomhus

Jag tror på allvar att vi behöver se att människor är fantastiska på att hitta vägar fram. Att utmaningar ger nya dimensioner av relationer. Och att vi är starka tillsammans. Genom att se och lyssna och ödmjukt försöka ge varandra förståelse för hur olika vi tar oss an livet.

Jag tror också på att vi behöver få skratta och skapa distans till det som är utmanande under tiden för att hålla kraften och livsglädjen levande.

Yoga utomhus är för mig ett sätt att skapa närvaro. Och att få börja dagen på en brygga med vågskvalp och sol är lyx inte bara för att det är en magisk miljö utan även för att naturen och dess krafter KÄNNS i hela kroppen. Det får oss att känna oss mer levande.

I stunder i livet som varit mer utmanande än idag så har utomhusluften varit det som gett mig motivation att fortsätta men också det som skapat lugnet och förståelsen att man inte behöver hitta svaren på alla frågor. Vissa frågor ska helt enkelt inte besvaras. Att leta efter svar om ’varför’ du blir sjuk? Lämnad av din partner? Eller svara på hur framtiden kommer att se ut, är frågor som kan få vila.

Hur mycket uteluft har du per dag????

Under hösten och vintern kommer jag erbjuda några spännande yogaklasser utomhus…!

Håll utkik.

♥️✨

#yoga #yogautomhus #livet #yogainspiration #yogamotivation #meditation #pranayama #karma #bryggliv #solen #himlen #cancersurvivor

Related Posts

Kärleken

Kärleken

Söndag

Söndag

Att inspirera

Att inspirera

Bada varje dag?

Bada varje dag?

Annika Berger


Your Signature

LÄMNA EN KOMMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}