maj 31, 2020

Mammas dag

Ja..!
Den här platsen är magisk för mig.

Till min mamma; Du gav mig ALLT – Du gav mig LIVET! Och nu vill jag ge dig möjligheten att leva genom mig. Du är en ängel men för mig är du livs levande. Mamma, du är min förebild och min lysande stjärna och du lämnade den här världen för tidigt. Du hade egentligen så mycket mer att ge. DU var en så vacker kämpe fast dina fötter och din kropp inte bar dig på slutet. Du tog ändå ett steg i taget på en resa med okänt mål och med ett fokus att göra det fullt ut och med glädje. Ditt sätt att se på dina dagar ger mig inspiration att ta djupare andetag, lyfta blicken och se på världen men lite andra ögon!

Tack! ❤️

Mors dag!

Och solen värmer oss mer än någonsin. Träden blommar och inger hopp om en framtid rik på frukt. Det är grönt och blått, rosa och gult. Naturen runt omkring är vackrare än vackrast. Jag har dubbla känslor inför den här typen av dagar för jag vill att vi varje dag ska se och uppmärksamma våra mammor, pappor, barn, vänner och alla andra som är oss kära.

Samtidigt så tycker jag att det är så bra att vi får en påminnelse om att lyfta blicken och verkligen se vad vi har framför våra ögon. En älskad mamma, en nyfylld tolvåring, en kärleksfull partner och ge dem den varmaste blicken och de vackraste orden. Det behöver inte vara idag, det kan vara vilken dag som helst, bara vi gör det. Ofta.

Nu fyller vi livet med liv! Ta vara på det vackra, njut av att baka en rabarberpaj och bada i älven!!!!!

Related Posts

Kärleken

Kärleken

Söndag

Söndag

Yoga utomhus

Yoga utomhus

Att inspirera

Att inspirera

Annika Berger


Your Signature

LÄMNA EN KOMMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}